2η ημέρα πέμπτου μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας Δήμου Νέας Προποντίδας 2019

2η ημέρα πέμπτου μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας Δήμου Νέας Προποντίδας 2019

Η 2η ημέρα του Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους όσους παρευρέθηκαν στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Σχολείων του Δήμου μας ξεδίπλωσαν γι’ ακόμη μία φορά το ταλέντο τους και μας κατέπληξαν ευχάριστα με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που παρουσίασαν.

Στη χθεσινή παράσταση παρακολουθήσαμε το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Νέας Προποντίδας παρουσίασε θεατρικό «Η Γοργόνα. ο Τσίρος και η παρέα τους. Το Νηπιαγωγείο Πορταριάς παρουσίασε το Μιούζικαλ «Εγώ λατρεύω την ειρήνη» και το Δημοτικό Σχολείο Πορταριάς πραγματοποίησε χορευτική παράσταση «Το νησί των συναισθημάτων».

Σήμερα Παρασκευή 7/6/2019 το ΚΔΑΠ Νέας Τρίγλιας, θα παρουσιάσει θεατρική παράσταση με μουσική επένδυση με τίτλο «Τα παιχνίδια που έπαιξαν οι γονείς μας.. τότε», το 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέων Μουδανιών θα παρουσιάσει 7 θεατρικά σκετς με τίτλο «Το τσίρκο της θάλασσας» και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Τρίγλιας θα παρουσιάσει θεατρική παράσταση με τίτλο «Η τελευταία μαύρη γάτα».