Άγιος Παντελεήμονας- Σήμαντρα: Προεκλογικές Ομιλίες υποψήφιου Δημάρχου Μανώλη Καρρά

Άγιος Παντελεήμονας- Σήμαντρα: Προεκλογικές Ομιλίες υποψήφιου Δημάρχου Μανώλη Καρρά

Εντυπωσιακή σε προσέλευση ήταν η ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Νέας Προποντίδας Μανώλη Καρρά εχθές Τρίτη 21/3 στον Άγιο Παντελεήμονα και στα Σήμαντρα.

Οι δημότες καταχειροκρότησαν τόσο του υποψηφίου Δημάρχου Μανώλη Καρρά -ο οποίος σταμάτησε την ομιλία του για να τους ευχαριστήσει- όσο και τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους.

Αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο που πραγματοποιήθηκε στην Κοινότητα Σημάντρων στον τρόπο χρηματοδότησης των έργων του τόσο για την συγκεκριμένη κοινότητα όσο και για ολόκληρο το Δήμο.

Αναφέρθηκε επίσης στην ατέλειωτη λασπολογία που δέχεται ο ίδιος και οι υποψήφιοι του από τον αντίθετο συνδυασμό, και αποδόμησε τελείως τις εξαγγελίες του με τα αντίστοιχα επιχειρήματα.

Έκλεισε την ομιλία του δίνοντας τον τόνο και το σύνθημα της νίκης από την Πρώτη Κυριακή στις εκλογές της 26ης Μαΐου λέγοντας: «Οι πολίτες είναι ώριμοι να κρίνουν τους άξιους της ικανούς, τους έντιμους, τους εργατικούς, τους έμπειρους για να διοικήσουν το Δήμο και να τον οδηγήσουν εκεί που του αξίζει και τον οραματιζόμαστε όλοι!»