Ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ν. Προποντίδας

Ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ν. Προποντίδας

Την ανασυγκρότηση του 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο ορίζοντας τα μέλη ως εξής:
1. Σαρόγλου Παναγιώτης, Δημοτικός Σύμβουλος από τον συνδυασμό του Δημάρχου, με αναπληρωτή τον Σαρόγλου Χαράλαμπο.
2. Ταβλαρίδης Σταύρος, Δημοτικός Σύμβουλος από τον συνδυασμό του Δημάρχου, με αναπληρωτή τον Δημοτικό Σύμβουλο Τσομπανάκης Κωνσταντίνος.
3. Γιοβανοπούλου Αναστασία, Δημοτική Σύμβουλος από τον συνδυασμό του Δημάρχου, με αναπληρώτρια την Εμμανουηλίδου Αθανασία.
4. Μπέης Εμμανουήλ, Δημοτικός Σύμβουλος από τον συνδυασμό Νέα Γενιά Νέα Πορεία, με αναπληρωτή Ασβεστά Κωνσταντινίδη Αλέξανδρο από τον ίδιο συνδυασμό.
5. Μαυρομιχάλη Θεοδώρα, Δημοτική Σύμβουλος από τον συνδυασμό «Κίνηση Δημοκρατών Πολιτών», με αναπληρωτή τον Παπαδόπουλο Θωμά, από τον συνδυασμό «Νέα Γενιά Νέα Πορεία»
6. Αρβανίτη Δέσποινα, χρήστης των υπηρεσιών του Ν.Π., με αναπληρώτρια Αρβανίτη Ανθή.
7. Μπουλούσης Αθανάσιος, εκπρόσωπος εργαζομένων καθώς το Ν.Π.Δ.Δ. απασχολεί πάνω από 10 εργαζομένους, με αναπληρώτρια την Κακούλη Θεοδώρα
8. Παπαμέτη Βασιλική, δημότης με ανάλογη επαγγελματική εμπειρία, με αναπληρώτρια Τσιοπούλου Μαγδαληνή.
9. Χατζηιορδάνου Φώτιος, δημότης με ανάλογη επαγγελματική εμπειρία, με αναπληρωτή τον Κωνσταντέλη Κωνσταντίνο.

Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού εκλέχθηκε ο Σαρόγλου Παναγιώτης και Αντιπρόεδρος ο Ταβλαρίδης Σταύρος.