Σε κτίριο που παραχώρησε ο Δήμος Ν. Προποντίδας το Α.Τ Ν. Καλλικράτειας

Σε κτίριο που παραχώρησε ο Δήμος Ν. Προποντίδας το Α.Τ Ν. Καλλικράτειας

Στο κτίριο του πρώην Περιφερειακού Αγροτικού Ιατρείου Ν. Καλλικράτειας στεγάζεται πλέον το Α.Τ Ν. Καλλικράτειας, που περιλαμβάνει και ομάδα ΔΙΑΣ, με πλήρεις αρμοδιότητες αστυνόμευσης, ασφάλειας και τροχαίας. Στο ισόγειο υπάρχουν το γραφείο αξιωματικού υπηρεσίας, έκδοσης ταυτοτήτων και λοιπών αδειών, καθώς και δύο (2) κελιά βραχείας κράτησης (ανδρών – γυναικών), ενώ στο β’ όροφο η Γραμματεία και τα γραφεία Διοικητή και Υποδιοικητή.
Το κτίριο, που είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το προηγούμενο μισθωμένο κτίριο, προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα. Διαθέτει άμεση πρόσβαση και όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου αστυνομικού τμήματος, ικανού να εξυπηρετήσει τόσο το υπηρετούν προσωπικό, όσο και τους πολίτες.
“Νιώθουμε δικαιωμένοι, γιατί μετά από πολύ αγώνα και συνεχείς πιέσεις, όχι μόνο το Αστυνομικό Τμήμα παρέμεινε αλλά και έχει σημαντικό ρόλο στην τήρηση της τάξης παρέχοντας ταυτόχρονα σ΄ όλους το αίσθημα της ασφάλειας. Θεωρήσαμε και θεωρούμε ότι η περιοχή έχει αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης, δεδομένου μάλιστα ότι ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες ο πληθυσμός πολλαπλασιάζεται. Έτσι, η παραχώρηση του κτιρίου από τον Δήμο έγινε με μεγάλη προθυμία, προκειμένου να αποτραπεί η πολιτική βούληση για κατάργησή του αλλά και για διασφάλιση της καλύτερης εξυπηρέτησης του πολίτη. ” ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μ. Καρράς.