Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Νέας Καλλικράτειας

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Νέας Καλλικράτειας

Μήνυμα νίκης έστειλαν οι δημότες της Δημοτικής Ενότητας Νέας Καλλικράτειας στη μεγαλειώδη συγκέντρωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «νέα προποντίδα- Σύγχρονος Δήμος», που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5/4/2019 από το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Μανώλη Καρρά.

Ο κόσμος υποδέχθηκε θερμά τον υποψήφιο Δήμαρχο και δεν έπαψε να τον επιβραβεύει κατά την εκτενή παρουσία του τεράστιου έργου που υλοποιήθηκε και υλοποιείται από τη δημοτική αρχή στη Δημοτική Ενότητα Καλλικράτειας (το οποίο προβαλλόταν και σε οθόνη).

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μανώλης Καρράς επεσήμανε ότι τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στη Νέα Καλλικράτεια ήταν ένα προσωπικό στοίχημα, όπως και η εκ νέου υποψηφιότητα του, καθώς όλα θα εξαρτιόταν από την ανταπόκριση και την αντιμετώπιση των συμπολιτών του κατά την υλοποίηση των έργων που είχε υποσχεθεί στην προεκλογική περίοδο του 2014.

Κλείνοντας την ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Καρράς τόνισε: «Μαζί συνεχίζουμε στο νέο προσκλητήριο νίκης για μία νέα 5ετία για νέες κατακτήσεις. Πιστεύουμε ότι με την στήριξη σας στις εκλογές της 26ης Μαΐου, θα υλοποιήσουμε όλα όσα δεσμευόμαστε για την επόμενη ημέρα του Δήμου μας».