Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Νέων Μουδανιών

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Νέων Μουδανιών

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου, Μανώλη Καρρά και του συνδυασμού “νέα προποντίδα- Σύγχρονος Δήμος” στα Νέα Μουδανιά, το Σαββάτο 6/5/2019.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό που αγιασμό που τέλεσαν ο πατέρας Ραμανδάνης Αθανάσιος, μαζί με τον πατέρα Κυριαφίνη Ιωάννη.

Ο πατέρας Ραμανδάνης Αθανάσιος, μετά τον αγιασμό εκδήλωσε την ένθερμη στήριξη του στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου και μίλησε από καρδιάς για το τεράστιο έργο που βλέπει ότι υλοποίησε και συνεχίζει να υλοποιεί ο νυν Δήμαρχος Μανώλης Καρράς.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Καρράς ξεκινώντας την ομιλία του τόνισε:

«Σαν χθες ήταν, πριν 5 χρόνια που διεκδικήσαμε την ψήφο σας, με όραμα, με πίστη, με ήθος, με αρχές, με ισοτιμία να δημιουργήσουμε έναν ισχυρό Δήμο. Εργαστήκαμε άοκνα, επίμονα, μεθοδικά, συλλογικά, δημιουργικά και καταφέραμε να υλοποιήσουμε έργα υποδομής, να καλλιεργήσουμε τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, να ενισχύσουμε τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας, να υποστηρίξουμε τις δράσεις της κοινωνίας των πολιτών».

Ζήτησε την εκ νέου στήριξη των συμπολιτών στο πρόσωπο του και στο συνδυασμό του που απαρτίζονται από παλιούς αλλά και νέους ανθρώπους, με φρέσκες ιδέες, με περίσσια αγάπη για τον τόπο τους και με ειλικρινή διάθεση για προσφορά.

Τόνισε ότι το έργο που πραγματοποίησε η δημοτική αρχή, είναι τόσο μεγάλο, που δεν σταμάτησε ούτε από εμπόδια, ούτε από καταγγελίες , ούτε από μικροψυχία και μικροπολιτική.

Έκλεισε την ομιλία του, μέσα από τις επιφυμίες του κόσμου λέγοντας: «Δεσμεύομαι, ότι γι’ ακόμη μία τετραετία θα είμαι καθημερινά δίπλα σας, έτοιμος πάντοτε να δώσω εγώ και οι συνεργάτες μου ότι καλύτερο διαθέτουμε στην υπηρεσία του δημότη, στην υπηρεσία του Δήμου. Καλό αξιοπρεπή και νικηφόρο αγώνα! Μαζί συνεχίζουμε!»