Επι ποδός η δημοτική αρχή και οι υπάλληλοι του Δήμου μετά την κακοκαιρία

Επι ποδός η δημοτική αρχή και οι υπάλληλοι του Δήμου μετά την κακοκαιρία

Επί ποδός βρίσκονται η δημοτική αρχή και οι υπάλληλοι του δήμου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που άφησε πίσω της η πρόσφατη πρωτοφανής κακοκαιρία. Από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα τόσο ο δήμαρχος όσο και οι αντιδήμαρχοι αλλά και υπηρεσιακοί παράγοντες, επισκέπτονται όλες τις περιοχές και συντονίζουν τα συνεργεία του δήμου. Με απόφαση του δημάρχου ανακλήθηκαν όλες οι άδειες των εργατών, ενώ θα εργαστούν και τα Σαββατοκύριακα, προκειμένου να καθαριστούν δρόμοι, πάρκα και κοινόχρηστοι χώροι. Επιπλέον, όσοι επλήγησαν μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για αποζημίωση καθημερινά (συμπεριλαμβανομένων και των Σαββατοκύριακων) από τις 9:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ μέχρι και τις 21/7/2019:

1) Στο δημοτικό καταστήματα Ν. Μουδανιών, α) στο Τμήμα Ποιότητας ζωής και Προστασίας και Περιβάλλοντος (στο ισόγειο του Δημαρχείου επί της οδού Βενιζέλου)
β) στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής (στο ισόγειο του Δημαρχείου επί της οδού Βενιζέλου)
2) Στο δημοτικό κατάστημα Ν.Καλλικράτειας, εντός του παλιού Δημαρχείου
3) Στο δημοτικό κατάστημα Ν.Τρίγλιας, εντός του παλιού Δημαρχείου

Υπενθυμίζεται ότι μαζί με την αίτηση πρέπει να προσκομίζονται και αντίστοιχες φωτογραφίες από τις ζημίες. Σε περίπτωση που κάποιος δημότης ή κάτοικος δεν έχει τη δυνατότητα να τυπώσει τις φωτογραφίες, θα πρέπει να τις διατηρήσει σε ηλεκτρονική μορφή στο κινητό του ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο, προκειμένου να τις επιδείξει στα κλιμάκια που θα διενεργήσουν τις αυτοψίες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα παρακάτω τηλέφωνα:
Δημοτική Ενότητα Μουδανιών, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2373350232, 2373350266, 2373026966
Δημοτική Ενότητα Καλλικράτειας, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2399350002
Δημοτική Ενότητα Τρίγλιας, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2373350320, 2373350315
Όποιος δεν μπορεί να υποβάλει αυτοπροσώπως την αίτησή του, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής στις ηλεκτρονικές διευθύνεις: makrina.papadopoulou@nea-propontida.gr, anna.ediaroglou@nea-propontida.gr, xristina.zafiraki@nea-propontida.gr (με την επισήμανση να μεριμνά για την τη λήψη αριθμού πρωτοκόλλου).

Επίσης, αν και κατανοούμε απόλυτα τα προβλήματα από την εξακολουθούμενη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε κάποιες περιοχές, σας υπενθυμίζουμε ότι βλάβες που αφορούν κομμένα καλώδια και κολώνες ρεύματος είναι αρμοδιότητα της ΔΕΔΔΗΕ και δηλώνονται στα τηλέφωνα 2373022391, 2373021358. Τέλος, για κομμένα δέντρα επικοινωνήστε με την πυροσβεστική στο τηλέφωνο 199.