Εθελοντική δράση καθαρισμού περιοχής Ελαιώνα

Εθελοντική δράση καθαρισμού περιοχής Ελαιώνα

Εθελοντική δράση, πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο 21/9/2019 από κατοίκους της περιοχής του Ελαιώνα Νέων Μουδανιών, όπου γονείς μαζί με τα παιδιά τους, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Καθαριότητας «WorldCleanupDay», καθάρισαν μέρος της περιοχής του Ελαιώνα.

Οι αρχές, οι αξίες και τα ιδεώδη του εθελοντισμού είναι τα στοιχεία που προβάλλουν το ανθρώπινο πνεύμα, τον πολιτισμό, τη συνεργασία, την ομαδικότητα.

Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής με ιδιαίτερες αξίες, όπως η φιλανθρωπία, η αλληλεγγύη, η κοινωνική δικαιοσύνη και η κοινωνική συμμετοχή. Είναι μία πράξη που φανερώνει ενέργεια και καλοσύνη. Είναι μία συνεισφορά στον συνάνθρωπο, στον ίδιο μας τον εαυτό και πάνω απ’ όλο στον ίδιο το Δήμο μας.

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς ανέφερε: «Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν λοιπόν στους γονείς, που δίνουν το καλό παράδειγμα στα παιδιά τους και τους ενθαρρύνουν σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς. Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω μία ευχή: Όλοι μαζί, να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο, να προσφέρουμε ακόμη περισσότερο, να στηρίξουμε τον εθελοντισμό ακόμη περισσότερο, για να γίνει ο Δήμος μας πιο αισιόδοξος, πιο φιλικός και πιο ανθρώπινος.