Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 2η Γενική Έκθεση Νέας Προποντίδας “PropontisExpo2”.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 2η Γενική Έκθεση Νέας Προποντίδας “PropontisExpo2”.

Έκλεισε τις πύλες της, το βράδυ της Κυριακή 11/8/2019, η Γενική Έκθεση Νέας Προποντίδας “PropontisExpo2”. Η έκθεση, που πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, έλαβε χώρα από τις 7 έως και τις 11 Αυγούστου, στην προβλήτα Νέων Μουδανιών. Διοργανωτές ήταν ο Δήμος Νέας Προποντίδας, ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας, το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και ο Σύλλογος Εμπόρων και Επαγγελματιών Νέων Μουδανιών.
Στόχος της έκθεσης –η οποία αποτέλεσε ένα ολοζώντανο εμπορικό φόρουμ- ήταν η προβολή και η προώθηση των προϊόντων καθώς και η δημιουργία νέων επωφελών συνεργασιών και συμφωνιών για τις επιχειρήσεις, εντός και εκτός της χώρας μας, αλλά και η τόνωση της τοπικής αγοράς.
Ο απολογισμός είναι ιδιαίτερα θετικός, αφού η προσέλευση επισκεπτών ήταν και τις πέντε ημέρες που διήρκησε η έκθεση, σε υψηλά επίπεδα, με χιλιάδες μοναδικούς επισκέπτες –τόσο Έλληνες όσο και ξένους.
Την Έκθεση πλαισίωναν καθημερινά παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες τράβηξαν τα βλέμματα και έδωσαν χρώμα στην έκθεση. Ειδικότερα οι Σύλλογοι που συμμετείχαν ήταν: ο Α. Σ. Μακεδονική Φάλαγγα, ο Α.Σ. Μακεδόνες Μαχητές Νέας Καλλικράτειας, ο Α.Σ. Άρμα Σημάντρων, ο Π.Σ. Γυναικών Απάμεια, η Σχολή Χορού Jutit, η Σχολή Χορού Dance Academy, το Κέντρο Τέχνης Σύνθεση, Ωδείο Σωτήρη Φωτιάδη, η Φιλαρμονική του Δήμου Δοξάτου Δράμας και η Φιλαρμονική του Δήμου Νέας Προποντίδας.
Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, ευχαρίστησε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και τον Σύλλογο Εμπόρων και Επαγγελματιών Νέων Μουδανιών για την άψογη συνεργασία και τόνισε: «Η “PropontisExpo”, έχει γίνει ήδη θεσμός. Η επιτυχία οφείλεται τόσο στη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την προβλήτα των Νέων Μουδανιών και τις 5 ημέρες, όσο και από τη συμμετοχή των επαγγελματιών».