Γιοβαννοπούλου Αναστασία

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ε. Π. Νέων Μουδανιών

Γιοβαννοπούλου Αναστασία

Γιοβαννοπούλου Αναστασία

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Βιογραφικό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ν. Μουδανιά όπου μεγάλωσε και κατοικεί μέχρι σήμερα. Γονείς της ο Θεόδωρος Γιοβαννόπουλος και μητέρα της η Σταματία Γιοβαννοπούλου. Είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στα Ν. Μουδανιά.

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Αστικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Δικαίου των επιχειρήσεων και εργασιακού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ολοκλήρωση φοίτησης μεταπτυχιακών σπουδών στο Κτηματολόγιο που οργανώνεται από τα τμήματα Νομικής, Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών και Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ.

Κατόπιν προκηρύξεως του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, διορίστηκε εισηγήτρια του μαθήματος της Ποινικής Δικονομίας στους Συνοριοφύλακες Χαλκιδικής, λόγω ένταξής τους στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας ως Αστυφύλακες.

Είναι νομικός σύμβουλος σωματείων και ιδρυμάτων και υπεύθυνη δικηγόρος του γραφείου Κτηματογράφησης Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Επικοινωνία

  • Τηλέφωνο

    6976930940

  • E-mail

    giovanop@otenet.gr

Άλλοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Νέων Μουδανιών

Ουζούνης Αστέριος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γκούτζιος Χρήστος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δαλαμπίρα Καλλιόπη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Σιαφλάκης Δημήτριος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος