Κασσαμανώλη Παναγιώτα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ε. Π. Νέων Μουδανιών

Κασσαμανώλη Παναγιώτα

Κασσαμανώλη Παναγιώτα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Βιογραφικό

Ονομάζομαι Κασσαμανώλη Παναγιώτα.Κατάγομαι από την Πορταριά Χαλκιδικής και είμαι παντρεμένη με τον Γεωργέλη Γιάννη και έχουμε δυο κόρες,την Αθανασία και την Αμαλία. Το επάγγελμα μου είναι αγρότισσα και ασχολούμαι με την καλλιέργεια της ελιάς και των βερίκοκων.

Με μεγάλη ευθύνη και σεβασμό απέναντι στις ανάγκες του τόπου μου το ενδιαφέρον μου για τα κοινά ξεκίνησε από το 1998.Εκλέχτηκα ως αντιπρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πορταριάς για δυο τετραετίες(2002-2010),και στην συνέχεια για άλλες δυο τετραετίες ως δημοτική σύμβουλος του Δήμου Νέας Προποντίδας(2011-2019). Από τον Σεπτέμβριο του 2016 έως και τώρα υπηρετώ την θέση της Προέδρου του δημοτικού λιμενικού Ταμείου Νέας Προποντίδας.

Επιλέγω με σεβασμό και είναι τιμή μου να είμαι ξανά υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Μανώλη Καρρά, έναν άνθρωπο με κύρος,ικανότητα και υπευθυνότητα που μέχρι σήμερα υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση με όλες του τις δυνάμεις. Συνεχίζω να είμαι στο πλευρό του και ζητώ την στήριξη σας,δίνοντας την υπόσχεση μου ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση της ποιότητας ζωής και καθημερινότητας του τόπου μας για έναν πολιτισμένο,ξεχωριστό και πρωτοπόρο σύγχρονο δήμο σε όλα τα επίπεδα γιατί το αξίζουμε.

Δήμαρχε μαζί συνεχίζουμε!

Επικοινωνία

  • Τηλέφωνο

    6955516185

  • E-mail

    kassamanoli@hotmail.com

Άλλοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Νέων Μουδανιών

Γιοβαννοπούλου Αναστασία

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Δαλαμπίρα Καλλιόπη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Κεφάλα Ελευθερία

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Μαστορή Βασιλική

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος