Μάλλιος Αθανάσιος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ε. Π. Νέων Μουδανιών

Μάλλιος Αθανάσιος

Μάλλιος Αθανάσιος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1969 και μεγάλωσε στα Ν Μουδανιά. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και από το 1999 ασκεί το λειτούργημα του Δικηγόρου με έδρα τα Ν Μουδανιά.

Πατέρας του είναι ο Αχιλλέας Μάλλιος, συνταξιούχος δικηγόρος και μητέρα του η Αναστασία Μάλλιου συνταξιούχος υποθηκοφύλακας Ν Μουδανιών. Έχει δύο αδέρφια τον Νικόλαο Μάλλιο, Ηλεκτρονικό μηχανικό και την Ελένη Μάλλιου, ειδική παιδαγωγό, που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.

Είναι νυμφευμένος με την Μαρουδιά Πλατσά, ψυχολόγο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχουν τρία παιδιά, την Αναστασία 11 ετών, τον Αχιλλέα 10 ετών και την Κωνσταντία 5 ετών.

Τα ενδιαφέροντά του είναι η μουσική, την οποία υπεραγαπά και είναι μέλος της Φιλαρμονικής Νέων Μουδανιών από το 1978.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά έχει στόχο να βοηθήσει τον τόπο του με όλες του τις δυνάμεις και όραμά του είναι ένα καλύτερο αύριο για την οικογένειά του, τα παιδιά του και κατ΄ επέκταση για όλους τους συμπολίτες του.

Πιστεύει ακράδαντα ότι ο Μανώλης Καρράς είναι το κατάλληλο άτομο, κρίνοντας από τη μέχρι τώρα πορεία του, προκειμένου να συνεχιστεί το έργο αναβάθμισης του Δήμου Ν Προποντίδας.

Επικοινωνία

  • Τηλέφωνο

    6973022720

  • E-mail

    a_mallios@hotmail.com

Άλλοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Νέων Μουδανιών

Χατζηιορδάνης Φώτιος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Κεφάλα Ελευθερία

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Γιοβαννοπούλου Αναστασία

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Μαστορή Βασιλική

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος