Νέα Μουδανιά: Προεκλογική Ομιλία υποψήφιου Δημάρχου Μανώλη Καρρά

Νέα Μουδανιά: Προεκλογική Ομιλία υποψήφιου Δημάρχου Μανώλη Καρρά

Την τελευταία ομιλία για τις εκλογές στις 2 Ιουνίου πραγματοποίησε εχθές το βράδυ στις 21:00 στα Νέα Μουδανιά μπροστά στο εκλογικό του κέντρο, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Καρράς.

Ευχαρίστησε θερμά το πλήθος των δημοτών που για μία ακόμη φορά είχε συγκεντρωθεί για να τον ακούσει και να τον συγχαρεί για την ευρεία νίκη του συνδυασμού του «νέα προποντίδα- Σύγχρονος Δήμος Μανώλης Καρράς» στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής, συγκεντρώνοντας το ποσοστό των 49,78%.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στο τεράστιο έργο που υλοποιείται αυτή τη στιγμή σ’ ολόκληρα τα Μουδανιά προσπαθώντας να γίνουν μία απ’ τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας, πράγμα που θα πραγματοποιηθεί και μ’ όσα θα συνεχίσουν και θα τελειώσει την επόμενη τετραετία.

Κλείνοντας την ομιλία του ζήτησε από τους δημότες να του δώσουν μία ισχυρή νίκη την Κυριακή επειδή «ξέρουν ποιος νοιάζεται και ποιος πραγματικά αγαπά αυτόν τον τόπο».

«Φίλες και φίλοι.
Οι προτεραιότητες μας για τα έργα που πρέπει να γίνουν ώστε να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων του Δήμου μας και να τους δώσουμε ένα μήνυμα προοπτικής. Ένα μήνυμα ανάπτυξης. Μήνυμα ελπίδας για τις επόμενες γενιές
Νομίζω ότι το διακύβευμα του ποιος θα διοικήσω τον τόπο είναι ξεκάθαρο έχουμε όλοι ψηφίσει τους ανθρώπους μας την πρώτη Κυριακή αυτούς που θα μας εκπροσωπήσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τώρα πρέπει να πάρουμε την απόφαση και να συγκρίνουμε το κάθε υποψήφιο Δήμαρχο..

Εμπιστεύομαι την κρίση σας. Ξέρω ότι η πλειοψηφία των συνδημοτών μας αναγνωρίζουν την ηθική τις αξίες την αρετή. Ξέρω ότι θα επιλέξετε το σίγουρο και ρεαλιστικό».

Μαζί ξεκινήσαμε.
Μαζί συνεχίζουμε.