Νέα Τρίγλια: Προεκλογική Ομιλία υποψήφιου Δημάρχου Μανώλη Καρρά.

Νέα Τρίγλια: Προεκλογική Ομιλία υποψήφιου Δημάρχου Μανώλη Καρρά.

Τη δεύτερη κατά σειρά προεκλογική ομιλία για τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών εκφώνησε εχθές στις 21:00 στην Κεντρική Πλατεία της Νέας Τρίγλιας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Καρράς.

Ιδιαίτερα συγκινημένος για το ποσοστό που πήρε ο συνδυασμός που στις εκλογές της περασμένης Κυριακής 49,78% ευχαρίστησε θερμά όλους τους δημότες που στήριξαν τον ίδιο και τους υποψηφίους και αυτήν την Κυριακή.

Αναφέρθηκε στο έργο που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Τρίγλια και παρουσίασε αναλυτικά τις προγραμματικές θέσεις του για τη νέα τετραετία και ειδικότερα για την κατασκευή του φράγματος και την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Νέας Τρίγλιας.

Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε:
«Εμπιστεύομαι την κρίση σας. Γνωρίζουμε ότι η πλειοψηφία των συνδημοτών μας αναγνωρίζουν την ηθική τις αξίες την αρετή. Γνωρίζουμε ότι θα επιλέξετε το σίγουρο και ρεαλιστικό. Γνωρίζουμε ότι θα μου δώσετε την εντολή να συνεχίσω μαζί με τους συνεργάτες μου και την ομάδα μου γενικότερα η οποία είναι συμπαγής ακόμα και μετά την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, αγωνίζονται όλοι τους να προσφέρουμε στον τόπο μας γιατί εγώ και η ομάδα μου αγαπάμε τον τόπο μας.»