Νέα Μουδανιά: Προεκλογική ομιλία υποψήφιου Δημάρχου Μανώλη Καρρά

Νέα Μουδανιά: Προεκλογική ομιλία υποψήφιου Δημάρχου Μανώλη Καρρά

Δυναμικό παρών έδωσαν οι δημότες των Μουδανιών στην τελευταία κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Μανώλη Καρρά, στα Νέα Μουδανιά.

Το εξαιρετικά θερμό κλίμα που επικράτησε στην ομιλία του Μανώλη Καρρά επιβεβαίωσε την πορεία νίκης του συνδυασμού «νέα προποντίδα- Σύγχρονος Δήμος Μανώλης Καρράς».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στο «εργοτάξιο» που υπάρχει απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλο το Δήμο Νέας Προποντίδας. Αναφέρθηκε στα έργα που γίνονται στα Νέα Μουδανιά, αλλά και σ’ όλο τον Δήμο. Έργα ανταποδοτικά και χρήσιμα για όλους τους δημότες.

Επίσης, αντιπαρατέθηκε σε όλες τις επιθέσεις της αντιπολίτευσης, ξεκινώντας από την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου και συγκεκριμένα στις θέσεις του πάρκινγκ που είναι 250 κι όχι 95 όπως ισχυρίζεται ο αντίπαλος συνδυασμός, καθώς οι θέσεις των λεωφορείων μεταφέρθηκαν στην είσοδο των Νέων Μουδανιών (περιοχή ΒΕΚΑΜ).

Απάντησε και σε όλες τις άλλες επιθέσεις αποδομώντας μία- μία, καθώς είτε επρόκειτο για ύβρεις είτε για αοριστολογίες που αποδεικνύονται από τις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων και της οικονομικής επιτροπής, τις οποίες και καταψήφισε όλες, ή ήταν απών, πράγμα που δηλώνει τη στείρα αντιπολίτευση που άσκησε καθ’ όλη την 5ετία προκειμένου να μη γίνει κανένα αναπτυξιακό ή ανταποδοτικό έργο. Πως μπορεί λοιπόν να μιλά για «χαμένα χρόνια» όταν ο ίδιος ήταν «χαμένος από παντού»;;

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Καρράς κλείνοντας την ομιλία του τόνισε:

«-Πεποίθησή μας είναι ότι:
– Ο κόσμος έχει ανάγκη από πρόσωπα καθαρά.
– Οι δημότες δεν θέλουν ανθρώπους που είναι διαπλεκόμενοι.
– Τα παιδιά μας έχουν ανάγκη από ανθρώπους τίμιους, ηθικούς, νοικοκύρηδες, οικογενειάρχες που μπορούν να έχουν τα εχέγγυα να διαχειριστούν τον πλούτο αυτού του υπέροχου δήμου.
– Γνωρίζουμε ότι η ψήφος προς την παράταξη μας πηγάζει από το αλάνθαστο κριτήριο του κόσμου το οποίο και την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση μας έδωσε την νίκη.
– Γνωρίζουμε ότι το ίδιο κριτήριο θα υπερισχύσει και πάλι συνδυαστικά με το γεγονός ότι αυτά τα 5 χρόνια της διοίκησης μας αποδείξαμε ότι εργαστήκαμε ακάματα κάθε μέρα για να υλοποιήσουμε αυτό το τεράστιο έργο σε όλο το δήμο ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε κοινότητας.
– Γνωρίζουμε ότι η ψήφος των συμπολιτών μας είναι ψήφος ευθύνης και κανένας δεβ ψηφίζει αβασάνιστα.
– Γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι του δήμου Νέας Προποντίδας δεν ψηφίζουν με το όπλο κριτήριο της φιλίας και της πρόσκαιρης γνωριμίας.
– Γνωρίζουμε ότι οι συνδημότες μας δεν επηρεάζονται από τις σειρήνες των υποσχέσεων, τις σειρήνες των παροχών δίχως μέτρο, την υποκατάσταση των υπουργείων από τον δήμο, καθώς επίσης και την καθημερινή κουβέντα για αναιτιολόγητες προσλήψεις τω δημοτικών υπαλλήλων, όταν υπάρχει συγκεκριμένος ΟΕΥ και τα λεφτά του δήμου δεν είναι απεριόριστα!
– Γνωρίζουμε επίσης ότι όσοι ξέρουν ότι μπορεί να υπάρχει υποψήφιος που δεν είναι τίμιος αποκλείεται να τον στηρίξουν, αποκλείεται να το ψηφίσουν, γιατί αυτή είναι η ποιοτική διαφορά των ανθρώπων του δήμου μας.
– Γνωρίζουμε τέλος ότι ξέρουν ότι αν ψηφίσουν τέτοιους υποψηφίους εγκληματούν δύο φορές.
– Μία κατά του εαυτού τους και μία κατά των παιδιών τους.

Καλώ λοιπόν όλους τους δημότες ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο, επάγγελμα, πολιτικές αποχρώσεις και κομματικές προτιμήσεις να στηρίξουν τον συνδυασμό μας «νέα προποντίδα- Σύγχρονος Δήμος Μανώλης Καρράς» και σ’ αυτές τις εκλογές!

Σήμερα, απο ‘δω,
απ’ τα Μουδανιά της ενότητας,
απ’ τα Μουδανιά της δύναμης
απ’ τα Μουδανιά της νίκης,
συνεχίζουμε όλοι μαζί.
Συνεχίζουμε μαζί για το Δήμο μας!
Συνεχίζουμε μαζί για τον τόπο που αγαπάμε!
Συνεχίζουμε μαζί για τον τόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά μας!
Συνεχίζουμε μαζί για νέα νίκη, από την πρώτη Κυριακή.
Σας ευχαριστώ πολύ!!”