Προεκλογική ομιλία υποψήφιου Δημάρχου Μανώλη Καρρά στην Κοινότητα Ζωγράφου και Διονυσίου

Προεκλογική ομιλία υποψήφιου Δημάρχου Μανώλη Καρρά στην Κοινότητα Ζωγράφου και Διονυσίου

Στο πλαίσιο των προεκλογικών του ομιλιών , ο υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Καρράς, επικεφαλής του συνδυασμού «νέα προποντίδα- Σύγχρονος Δήμος Μανώλης Καρράς»
πραγματοποίησε ομιλία τόσο στην Κοινότητα Ζωγράφου, όσο και στην Κοινότητα Διονυσίου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, ευχαρίστησε θερμά τους δημότες για την παρουσία τους, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα νίκης στις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Έπειτα, παρουσίασε μέσα από την ομιλία του στις παραπάνω Κοινότητες, όσα έγιναν στη διάρκεια της θητείας του και υποσχέθηκε ότι μπορούν με το ανανεωμένο πλέον ψηφοδέλτιό του συνδυασμού του “νέα προποντίδα- Σύγχρονος Δήμος Μανώλης Καρράς” «να κάνουν και περισσότερα και καλύτερα για τον Δήμο Νέας Προποντίδας»!.

Κλείνοντας την ομιλία του, παρουσίασε τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του Συνδυασμού του για τις παραπάνω κοινότητες λέγοντας: «Μαζί θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, με μεγαλύτερη πίστη και με μεγαλύτερη ορμή για το κοινό μας καλό, για το καλό του Δήμου μας! Μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά, με αταλάντευτη πίστη στις δυνατότητες του τόπου μας, με σταθερή πυξίδα το σχέδιο μας, με εντιμότητα και ειλικρίνεια. Συνοδοιπόροι σ’ αυτόν τον αγώνα οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι μας. Ο καθένας με την αξία και την ιστορία του. Υποδεχθείτε τους!»

Σήμερα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Καρράς, πρόκειται να πραγματοποιήσει ομιλία στις 19:30 στον Άγιο Παύλο στο ΚΑΠΗ και στις 20:30 στη Νέα Ηράκλεια στο ΚΑΠΗ.