Μήνυμα προς τους υποψηφίους μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων από το Δήμαρχο Νέας Προποντίδας

Με αφορμή την επικείμενη έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων των μαθητών της Γ’ Λυκείου ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας στέλνει μήνυμα συμπαράστασης και καλής επιτυχίας στους μαθητές:

“Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος η σκέψη όλων μας αυτές τις μέρες είναι στραμμένη σε σας. Τους τελειόφοιτους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας προκειμένου να εισαχθείτε στις σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας.

Εύχομαι από καρδιάς, η προσπάθεια σας όλο αυτό το διάστημα να αποφέρει καρπούς. Η συμμετοχή σας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελεί την πρώτη σημαντική μάχη στο στίβο της ζωής σας αλλά όχι την τελευταία. Με ψυχραιμία, εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και σθένος διεκδικήστε το αύριο και το αποτέλεσμα ελπίζω να σας ανταμείψει και να σας δικαιώσει. Δεν είναι όμως αυτό που θα προδιαγράψει και την υπόλοιπη ζωή σας.

Το μέλλον είναι μπροστά σας, διεκδικήστε τα όνειρά σας και μην τα παρατήσετε μέχρι να τα καταφέρετε.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους γονείς σας που ήταν αρωγοί αλλά και καθοδηγητές σας σε αυτή σας την προσπάθεια.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους σας, καλή δύναμη και καλά αποτελέσματα.