Προεκλογική Ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Μανώλη Καρρά στην Ποτίδαια και στον Άγιο Μάμα.

Προεκλογική Ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Μανώλη Καρρά στην Ποτίδαια και στον Άγιο Μάμα.

Παρουσία πολλών υποστηρικτών αλλά και φίλων πραγματοποιήθηκαν εχθές Σαββάτο 18/5 οι προεκλογικές ομιλίες του υποψήφιου Δημάρχου Νέας Προποντίδας Μανώλη Καρρά στην Ποτίδαια και στον Άγιο Μάμα.

Οι δημότες, παρακολούθησαν μία ομιλία με ανθρώπινη κι όχι ξύλινη πολιτική γλώσσα, ξεσηκώνοντας κυριολεκτικά το κοινό του.

Ακόμη, παρουσίασε το έργο που πραγματοποιήθηκε και συνεχίζει να πραγματοποιείται στις δύο αυτές κοινότητες, τους τρόπους χρηματοδότησης τους αλλά και τις προγραμματικές του θέσεις για την επόμενη 4ετία.

Έπειτα, παρουσίασε τους Δημοτικούς και Τοπικούς του Συμβούλους στην Ποτίδαια και στον Άγιο Μάμα.

Τέλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι στενοχωρεί το γεγονός, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα σκάβεται όλη η Νέα Προποντίδα, φτιάχνονται αποχετευτικά δίκτυα, βιολογικοί καθαρισμοί, σχολεία, δρόμοι, πλατείες, παιδικές χαρές, αντιπλημμυρικά έργα, πρόσφατα εγκρίθηκε ενεργειακή αναβάθμιση σχολείων, δημιουργούνται κοινωνικές δομές, μια κοσμογονία έργων την οποία την βλέπεται καθημερινά με χρήματα που εξασφαλίζουμε από όλες τις πηγές χρηματοδότησης που μας δίνεται η δυνατότητα χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση του πολίτη. Δεν σταματάμε όμως εδώ, η Νέα Προποντίδα χρειάζεται και άλλα έργα, προχωράμε μαζί, συνεχίζουμε, για να αλλάξουμε τον τόπο ακόμη περισσότερο.»