Προεκλογική ομιλία υποψήφιου Δημάρχου Μανώλη Καρρά στα Νέα Πλάγια και στα Νέα Φλογητά.

Προεκλογική ομιλία υποψήφιου Δημάρχου Μανώλη Καρρά στα Νέα Πλάγια και στα Νέα Φλογητά.

Τη Δευτέρα 13/5/2019 ξεκίνησε τις προεκλογικές του ομιλίες ο υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Καρράς από τα Ν. Πλάγια και τα Ν. Φλογητά, εν’ όψει των δημοτών εκλογών της 26ης Μαϊου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τους δημότες που τίμησαν με την παρουσία τους το συνδυασμού του «νέα προποντίδα- Σύγχρονος Δήμος Μανώλης Καρράς» παρουσίασε τα μεγάλα έργα υποδομής που υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται μέχρι και σήμερα και στις δύο κοινότητες, καθώς και τον τρόπο χρηματοδότησης τους καθ’ όλη αυτή την πενταετία, γεγονός που θα συνεχιστεί και την επόμενη τετραετία, μετά τη νίκη του συνδυασμό στις επερχόμενες εκλογές. Η ομιλία συνοδεύονταν και από παρουσίαση του έργου σε οθόνη.

Στο τέλος αφού παρουσίασε τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους και στις δύο κοινότητες καθώς και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους που παρευρίσκονταν, έκλεισε την ομιλία του λέγοντας πως «όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για ένα Δήμο Νέας Προποντίδας φιλικό, σύγχρονο, καινοτόμο, ισχυρό, πρωτοπόρο» καλώντας τους δημότες να επιλέξουν την Κυριακή 26 Μαΐου το συνδυασμό «νέα προποντίδα- Σύγχρονος Δήμος Μανώλης Καρράς»