Προεκλογική ομιλία υποψήφιου Δημάρχου Μανώλη Καρρά στον ‘Αγιο Παύλο και στην Ηράκλεια.

Προεκλογική ομιλία υποψήφιου Δημάρχου Μανώλη Καρρά στον ‘Αγιο Παύλο και στην Ηράκλεια.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Καρράς. συνέχισε τις προεκλογικές ομιλίες του στις κοινότητες Αγίου Παύλου και Νέας Ηράκλειας, εχθές Τετάρτη 14/5/2019.

Η συμμετοχή των δημοτών και στις δύο κοινότητες ήταν τόσο θερμή και συγκινητική ώστε ο υποψήφιος Δήμαρχος σταμάτησε πολλές φορές τις ομιλίες του για να ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο του καθώς και στους υποψηφίους του συνδυασμού του «νέα προποντίδα- Σύγχρονος Δήμος Μανώλης Καρράς».

Αναφέρθηκε για το έργο που πραγματοποιήθηκε και συνεχίζει ακόμη και σήμερα στις παραπάνω κοινότητες, καθώς όλα αυτά προβάλλονται σε οθόνη, όπως γίνεται και σε κάθε ομιλία του.

Εξήγησε αναλυτικά τον τρόπο χρηματοδότησης των παραπάνω έργων, καθώς και τον τρόπο που δούλεψε ο ίδιος και οι συνεργάτες του όλη αυτή την πενταετία, ώστε με υπευθυνότητα, συνεργασία, προγραμματισμό, διαφάνεια και τιμιότητα να καταφέρουν το αποτέλεσμα που όλοι οι δημότες βλέπουν να εξελίσσεται παντού σε όλο το Δήμο Νέας Προποντίδας.

Τέλος, δεσμεύτηκε ότι με την επανεκλογή του συνδυασμού του στις 26 Μαΐου 2019 θα ολοκληρωθεί το έργο που ξεκίνησε και θα πραγματοποιηθούν και οι καινούργιες προγραμματικές θέσεις του, ώστε ο Δήμος Νέας Προποντίδας να γίνει ένας Δήμος πρότυπο σε όλη τη χώρα.

«Μαζί συνεχίζουμε για να σηκώσουμε το Δήμο μας εκεί που του πρέπει! Περήφανοι, όπως αξίζει σ’ εμάς που αξιωθήκαμε να ζούμε σ’ έναν τέτοιο Δήμο».

Σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Καρράς θα πραγματοποιήσει ομιλία στα Πετράλωνα (Καφενείο Σαρηγιαννίδης Γ.) στις 19:30 και στην Κρήνη (Κοινότητα) στις 20:30.