Προεκλογική ομιλία υποψήφιου Δημάρχου Μανώλη Καρρά στα Πετράλωνα και στην Κρήνη.

Προεκλογική ομιλία υποψήφιου Δημάρχου Μανώλη Καρρά στα Πετράλωνα και στην Κρήνη.

Με άρωμα νίκης συνεχίζονται οι ομιλίες του υποψήφιου Δημάρχου Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς με τον συνδυασμό «νέα προποντίδα- Σύγχρονος Δήμος Μανώλης Καρράς».

Ειδικότερα, εχθές Πέμπτη 16/5/2019 πραγματοποίησε ομιλία στα Πετράλωνα και στην Κρήνη.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Καρράς αναφέρθηκε εκτενώς τόσο για το έργο που πραγματοποιήθηκε αλλά και συνεχίζει να πραγματοποιείται τόσο στην Κοινότητα Πετραλώνων, όσο και στην Κοινότητα Κρήνης, καθώς και τους τρόπους χρηματοδότησης αυτού του έργου.

Παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του για την επόμενη τετραετία καθώς και τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους στις παραπάνω κοινότητες, που συμμετέχουν στο ανανεωμένο ψηφοδέλτιο του.

Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε: «Θεωρούμε πως σ’ ένα Δήμο η ηθική, ο σεβασμός και η νομιμότητα είναι αλληλένδετα. Όταν απουσιάζει κάποια στοιχεία από τα παραπάνω τότε η Διακυβέρνηση του Δήμου χωλαίνει. Καλούμε για άλλη μία φορά να υπάρξει σύνεση, σεβασμός, ηθική, αυτοσυγκράτηση και διάλογος. Όλα τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην κρίση των δημοτών που παρακολουθούν το τι γίνεται και τι έχει γίνει στο Δήμο μας και είναι αυτοί που θα επιλέξουν τελικά ποιοι είναι οι καταλληλότεροι για να τους εκπροσωπήσουν!»