Προεκλογική Ομιλία υπ. Δημάρχου Μανώλη Καρρά στη Νέα Τένεδο και στην Πορταριά

Προεκλογική Ομιλία υπ. Δημάρχου Μανώλη Καρρά στη Νέα Τένεδο και στην Πορταριά

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν εχθές Παρασκευή 17/5/2019 οι ομιλίες στις Κοινότητες Νέας Τενέδου και Πορταριά.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Καρράς, παρουσίασε το έργο που πραγματοποιήθηκε και συνεχίζει να πραγματοποιείται τόσο στην Τοπική Κοιν’ότητα Πορταριάς και Τενέδου, όσο και σε όλο το Δήμο Νέας Προποντίδας, αλλά και τους τρόπους χρηματοδότησης των έργων.

Αφού παρουσίασε το προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του για την επόμενη τετραετία, έπειτα παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, που συμμετέχουν στο ανανεωμένο ψηφοδέλτιο του.

Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε: «Οι άθλιες πολιτικές πρακτικές της σπίλωσης προσώπων, της διαβολής συνειδήσεων, της εξυπηρέτησης ιδιοτελών συμφερόντων, οι πολιτικές εκπτώσεις και οι μεταγραφές σε τιμές ευκαιρίας, ανήκουν σε άλλους πολιτικούς χώρους και χαρακτηρίζουν πρακτικές άλλων. Όλα αυτά είναι ξένα για μας. Τα αντιπαλέψαμε χρόνια, τα αντικρούσαμε σκληρά και θα συνεχίσουμε να τα αντικρούουμε!»

Σήμερα Σαββάτο 18/5, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Καρράς θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Ποτίδαια στις 7:30 στο ΚΑΠΗ και στις 8:30 στο Άγιο Μάμα στο ΚΑΠΗ.