Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Μ. Καρρά στις αθλήτριες του “Kick boxing”  Μήτσου Άννα και Μήτσου Ασπασία

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Μ. Καρρά στις αθλήτριες του “Kick boxing” Μήτσου Άννα και Μήτσου Ασπασία

“Συγχαίρω θερμά τις δύο Πανελλήνιες πρωταθλήτριες “Kick boxing”, Μήτσου Άννα και Μήτσου Άσπα,  του Αθλητικού Συλλόγου Ν. Τρίγλιας οι οποίες εκπροσώπησαν επάξια τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα “Kick boxing”, που πραγματοποιήθηκε στην Ουγγαρία. Η Μήτσου Άννα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο- παρά την πολύμηνη αποχή της από τους αγωνιστικούς χώρους εξαιτίας τραυματισμού- και η Μήτσου Ασπασία κατετάγη στην 5η θέση, ενώ ήδη έχει αναδειχθεί (τον Απρίλιο) 3η Πανευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια στο “Taekwondo ITF”.

Τα δύο αυτά κορίτσια διδάσκουν σε όλους μας ότι το πείσμα, η αγωνιστικότητα, η αγάπη για αυτό που κάνουν, η σκληρή και συστηματική προπόνηση αποδίδουν καρπούς. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους προπονητές τους Πιπερίδη Αναστάσιο και Ιωακείμ Τσικούρη, στον Αθλητικό σύλλογο Άτλας Ν. Τρίγλιας, καθώς και στους γονείς των κοριτσιών που συμπαραστέκονται αμέριστα στα παιδιά τους.

Ο δρόμος του πρωταθλητισμού δεν είναι εύκολος. Απαιτεί πολύ μεγάλη προσπάθεια αλλά και πολλές θυσίες. Να ξέρετε ότι είμαστε κοντά σας, σάς στηρίζουμε, νιώθουμε υπερήφανοι!  Σας ευχαριστούμε!”.