Τελετή αποφοίτησης του Εκπαιδευτικού Κέντρου «Millennium Education Centre»

Τελετή αποφοίτησης του Εκπαιδευτικού Κέντρου «Millennium Education Centre»

Tην Παρασκευή 3 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε η Τελετή αποφοίτησης του Εκπαιδευτικού Κέντρου «Millennium Education Centre» στο Ξενοδοχείο Pomegranate.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Αιδεσιμότατος Πατέρας Ραμανδάνης Αθανάσιος, ο Αιδεσιμότατος Πατέρας Κυργιαφίνης Ιωάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ. Κουφίδης Γιάννης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσσιος, ο πρόεδρος της Α.Ν.Ε.Τ.Χ.Α. κ. Πασσαλής Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής κ. Δημήτριος Χαδαλής, ο υποψήφιος βουλευτής κ. Απόστολος Πάνας και πολλοί άλλοι επίσημοι, συγγενείς και φίλοι των αποφοίτων.

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της σχολής ,απονεμήθηκε υποτροφία σπουδών για ένα 18μήνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αξίας 3.600 ευρώ για το γραφείο Πρόνοιας του Δήμου μας.

Επιπροσθέτως, το Millennium Education Center βράβευσε φορείς, εκπροσώπους ξενοδοχείων και εταιρείες για την συνεργασία τους και την υποστήριξη τους για τη χρονιά 2018-2019.

Ευχαριστούμε πολύ το Millennium Education Center για την πολύτιμη προσφορά του κι ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε όλους τους αποφοίτους!