“Θάλασσα λυπήσου” η χοροθεατρική παράσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου “Φάρος”

“Θάλασσα λυπήσου” η χοροθεατρική παράσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου “Φάρος”

Η χοροθεατρική παράσταση “Θάλασσα Λυπήσου” που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Ο ΦΑΡΟΣ” παρουσιάστηκε χθες Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 στο ανοικτό θέατρο των Ν. Μουδανιών. Η εκδήλωση τελούσε υπό τη αιγίδα του Δήμου Ν. Προποντίδας, καθώς και του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού κι ήταν ενταγμένη στα πλαίσια εορτασμού των 40 χρόνων λειτουργίας του συλλόγου.

Για πρώτη φορά ο Π.Σ “Ο Φάρος” ένωσε τις δυνάμεις της θεατρικής ομάδας του με τα Παραδοσιακά Χορευτικά του Τμήματα παράγοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Η δυνατή συγκίνηση από τις θύμησες της μεγάλης μετανάστευσης εναλλασσόταν με το χιούμορ και τη χαρά της ζωής, ενώ κατέληγε σε ένα συγκλονιστικό φινάλε που δημιουργούσε έντονα συναισθήματα στους θεατές.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Μ. Καρράς, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου. Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του ευχήθηκε στον σύλλογο να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του κι αναφέρθηκε με συγκίνηση στα όσα και ο ίδιος αποκόμισε από τη συμμετοχή του στις δραστηριότητες του συλλόγου, πριν χρόνια.