Νέα Τρίγλια & Ελαιοχώρια: Προεκλογική Ομιλία υποψήφιου Δημάρχου Μανώλη Καρρά

Νέα Τρίγλια & Ελαιοχώρια: Προεκλογική Ομιλία υποψήφιου Δημάρχου Μανώλη Καρρά

Ξεκάθαρη νίκη από την πρώτη Κυριακή, έδωσαν οι δημότες της Νέας Τρίγλιας και τον Ελαιοχωρίων, οι οποίοι υποδέχτηκαν του υποψήφιο Δήμαρχο Μανώλη Καρρά καταχειροκροτώντας τον.

Οι δημότες της Νέας Τρίγλιας παρακολούθησαν με ιδιαίτερη προσοχή όσα ανέφερε ο επικεφαλής του συνδυασμού «νέα προποντίδα Σύγχρονος Δήμος Μανώλης Καρράς» για τα έργα που πραγματοποιήθηκαν, για τα έργα που πραγματοποιούνται και για τα έργα που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στη Νέα Τρίγλια.

Ακόμη, τους παρουσίασε με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια ένα «έργο σταθμό» για τον πρωτογενή τομέα της Νέας Τρίγλιας. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στη χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ του έργου «Κατασκευή φράγματος και ταμιευτήρα, αγωγού μεταφοράς νερού από τον ταμιευτήρα σε υφιστάμενη δεξαμενή και αρδευτικού δικτύου στη θέση «Πλατάνια» της Δ.Κ. Ν. Τρίγλιας», συνολικού προϋπολογισμού 6.205.247 €. Το συγκεκριμένο έργο θα βοηθήσει τους αγρότες της Τρίγλιας έτσι ώστε να λυθεί το θέμα της άρδευσης!

Ήταν ένα στοίχημα που είχε βάλει η Δημοτική Αρχή και το κέρδισε –αυτό μαζί με πάρα πολλά άλλα!!

Επίσης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «νέα προποντίδα- Σύγχρονος Δήμος Μανώλης Καρράς», μίλησε για την λασπολογία που δέχεται η Δημοτική Αρχή καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας τους από την αντιπολίτευση, σχετικά με το τεράστιο και ανταποδοτικό έργο που έχει πραγματοποιηθεί και που εκείνοι το θεωρούν «χαμένα χρόνια»!

Ρώτησε τους παρευρισκόμενους, εάν αυτοί που είναι στην αντιπολίτευση έκαναν κάτι για την Τρίγλια (και γενικότερα για τον Δήμο μας). Όπως είναι ευρύτερα γνωστό, καταψήφισαν όλα τα έργα. Αυτό που μπόρεσαν και έκαναν ήταν μηνύσεις και καταγγελίες! Χωρίς κανένα αποτέλεσμα! «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!» Όλ’ αυτό είχε αρνητικό αντίκτυπο στους κατοίκους του Δήμου μας, ταλαιπωρώντας τους και καθυστερώντας τις εργασίες, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα!

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Καρράς παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς του Συμβούλους της Νέας Τρίγλιας και στη συνέχεια όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του.

Οι παρευρισκόμενοι τους καταχειροκρότησαν επηρεασμένοι από το τόσο θετικό κλίμα και τους έστειλαν το μήνυμα νίκης, το οποίο θα φανεί με το αποτέλεσμα της Κυριακής 26/5!