Το «Βαλς με τα παραμύθια» της Κάρμεν Ρουγγέρη, στο Φεστιβάλ Θάλασσας.

Το «Βαλς με τα παραμύθια» της Κάρμεν Ρουγγέρη, στο Φεστιβάλ Θάλασσας.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν χθές Κυριακή 11 Αυγούστου 2019, την εξαιρετική παιδική παράσταση «Το Βαλς με τα παραμύθια» της Κάρμεν Ρουγγέρη.
Σκοπός της υπέροχης αυτής παράστασης, ήταν να γνωρίσουν τα παιδιά τον πατέρα του Βαλς Γιόχαν Στράους και την μαγευτική μουσική του, μέσα από 6 υπέροχα παραμύθια τα οποία αναδεικνύουν τις αξίες της ζωής.
Με πανέξυπνο, παιδοκεντρικό και παιδαγωγικό τρόπο, η δημιουργός του έργου κατορθώνει να περάσει σε όλους, μα ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά, τις βασικές αξίες της ζωής όπως είναι: η αγάπη, η συνέπεια, η εντιμότητα, η συνεργασία, η υπευθυνότητα και η καλοσύνη. Έξι σπουδαίες αξίες ζωής-έξι υπέροχα παραμύθια: Ο βασιλιάς Κοκκινοτρίχης, Η βασιλοπούλα και ο βάτραχος, Ο σπόρος του Αυτοκράτορα, Οι μουσικοί της Βρέμης, Ο Πινκ και η Πονκ, Η χρυσή χήνα.
Η παράσταση είχε παραμυθένια σκηνικά και κοστούμια, πλούσιες χορογραφίες και υπέροχους ηθοποιούς που έπαιξαν, χόρεψαν και τραγούδησαν, καταθέτοντας την ψυχή τους!
Το Φεστιβάλ Θάλασσας, συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019, με το αριστουργηματικό έργο του Μολιέρου «Δον Ζουάν», σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη! Μια εξαιρετική παράσταση! Μην την χάσετε!