255 Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι

Δημοτικοί Σύμβουλοι

Είναι 35 ετών και ζει μόνιμα στη Ν. Προποντίδα με την οικογένεια του. Αποφοίτησε από τη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα καλλιεργώντας αροτραίες και δενδρώδεις εκτάσεις και διατηρεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων τεχνολογίας. Ασχολείται με τον αθλητισμό και συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις.

Κατάγεται από τη Νέα Καλλικράτεια. Είναι 62 ετών κι έχει δύο παιδιά, την Ειρήνη Μηκέ και τον Δημήτριο Μηκέ. Είναι αγρότης και καλλιεργεί σιτηρά, ελιές και αμπέλια. Ασχολείται με τα κοινά τα τελευταία πέντε χρόνια.

Γεννήθηκε το 1960 στη Θεσσαλονίκη και ζει μόνιμα στον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής. Σύζυγος του είναι η εκπαιδευτικός Ζερζεμπόκου Καλλιόπη και έχουν δύο παιδιά, τη Χρύσα, επίσης εκπαιδευτικό και τον Βασίλη γεωπόνο.

Είναι 48 ετών και μένει στη Ν. Ποτίδαια. Είμαι παντρεμένος με τη Χαντζαριδου Αικατερίνη και έχει δυο κόρες τη Χρυσή και Δήμητρα. Είναι αστυνομικός και υπηρετεί στο ΑΤ Μουδανιών. Ενεργό μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Χαλκιδικής και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου

Τοπικοί Σύμβουλοι

Νέα Καλλικράτεια

Άγιος Παύλος

Λάκκωμα

Νέα Γωνιά

Νέα Σίλατα

Νέα Τρίγλια

Ελαιοχώρια

Κρήνη

Νέα Τένεδος

Νέα Πλάγια

Πετράλωνα

Νέα Μουδανιά

Άγιος Μάμας

Άγιος Παντελεήμονας

Διονυσίου

Ζωγράφου

Νέα Ποτίδαια

Πορταριά

Σήμαντρα

Φλογητά