Εγκαίνια 2ης Γενικής Έκθεσης Νέας Προποντίδας 2019 “PropontisExpo”

Εγκαίνια 2ης Γενικής Έκθεσης Νέας Προποντίδας 2019 “PropontisExpo”

Τα εγκαίνια της 2ης Γενικής Έκθεσης Νέας Προποντίδας 2019 “PropontisExpo”, η οποία συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Νέας Προποντίδας, το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, τον Σύλλογο Εμπόρων και Επαγγελματιών Νέων Μουδανιών, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επισημότητα, χθές Τετάρτη 7/8/2019 στην προβλήτα των Νέων Μουδανιών.
Στην τελετή παρευρέθηκαν θεσμικοί παράγοντες παράγοντες εντός και εκτός του Δήμου Νέας Προποντίδας, έμποροι, επιχειρηματίες καθώς και πλήθος κόσμου.
Στόχος της έκθεσης είναι η προβολή και η προώθηση των προϊόντων καθώς και η δημιουργία νέων επωφελών συνεργασιών και συμφωνιών για τις επιχειρήσεις, εντός και εκτός της χώρας μας, καθώς και η τόνωση της τοπικής αγοράς.
Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην έκθεση είναι 17. Κάποιες επιχειρήσεις προβάλουν τοπικά προϊόντα, κάποιες άλλες παρέχουν υπηρεσίες και τέλος κάποιες επιχειρήσεις προέρχονται από τον χώρο του αυτοκινήτου.
Την βραδιά των εγκαινίων πλαισίωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Δοξάτου Δράμας με ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια και τραγούδια από τον κινηματογράφο, όπως επίσης και η Φιλαρμονική του Δήμου μας με jazz latin και soundtracks από ταινίες.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Κυριακή 11 Αυγούστου με ώρες λειτουργίας 19:30-1:00. Τέλος, καθημερινά θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις στον χώρο της προβλήτας -ώρα έναρξης εκδηλώσεων 21:00.