Συγχαρητήρια στους αθλητές του Δήμου μας!

Συγχαρητήρια στους αθλητές του Δήμου μας!

Θερμά συγχαρητήρια στην Ελίνα Τζένγκo, η οποία πέτυχε νέο «μυθικό» ρεκόρ στο αγώνισμα του ακοντισμού με επίδοση 65,90m πετυχαίνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ.

Επίσης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές που συμμετείχαν στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, εκπροσωπώντας το Δήμο μας –ο οποίος είναι ο μοναδικός που συμμετείχε με τόσες πολλές συμμετοχές και μάλιστα, με προκρίσεις. Ειδικότερα:

📌Η Αναστασία Ντραγκομίροβα κατέκτησε την 1η θέση με πανελλήνιο σχολικό ρεκόρ στα σύνθετα- έπταθλο (μαθήτρια του ΓΕΛ Καλλικράτειας)
📌Η Σοφία Κεσσίδη κατέκτησε την 1η θέση με πανελλήνιο σχολικό ρεκόρ στον Δίσκο (μαθήτρια του ΓΕΛ Καλλικράτειας)
📌Η Σοφία Τσολακίδη την 4η θέση στο έπταθλο (μαθήτρια του ΓΕΛ Καλλικράτειας)
📌Η Άννα Ελευθεριάδη την 7η θέση στο έπταθλο (μαθήτρια του ΓΕΛ Καλλικράτειας)
📌Η Κωνσταντίνα Λέλεκα την 9η θέση στη σφαίρα (μαθήτρια του ΓΕΛ Καλλικράτειας) και
📌Ο Αλέξανδρος Αγγέλωφ την 9η θέση στο ακόντιο (μαθήτρια του ΕΠΑΛ Μουδανιών).

Μπράβο, για την τόσο μεγάλη προσπάθεια, τις θυσίες, την επίπονη και επίμονη δουλειά που κάνουν όλο αυτό το διάστημα, για να πετύχουν όλες αυτές τις επιτυχίες τους!

Επίσης, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν, τόσο στον Προπονητή του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας -κ. Γιώργο Μποτσκαρίωφ, ο οποίος αγωνίζεται μαζί με τους αθλητές του και είναι αυτός που τους βοηθάει να φθάσουν στη νίκη –όσο και στους γονείς των αθλητών οι οποίοι είναι σύμμαχοι και στηρίζουν τα παιδιά τους σ’ αυτή την πολύτιμη τους προσπάθεια!

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας -σε πλήρη συνεννόηση με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, έχει προβεί στη σύνταξη της μελέτης «Κατασκευή και διαμόρφωση χώρου ρίψεων ακοντίου, σφύρας, σφαίρας και δίσκου στο χώρο του γηπέδου Ν. Ηράκλειας» καθώς και στην προετοιμασία του φακέλου, ώστε να εξασφαλισθεί η χρηματοδότηση του έργου, κι έπειτα να προβούμε στην κατασκευή του