Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στη Νέα Τρίγλια

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στη Νέα Τρίγλια

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, ο συνδυασμός μας «νέα προποντίδα-Σύγχρονος Δήμος», πραγματοποίησε την Πέμπτη 4/4/2019 τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στη Νέα Τρίγλια.

Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους όσους παραβρέθηκαν. Η μεγάλη συμμετοχή των συνδημοτών μας, μας συγκίνησε βαθύτατα και μας γέμισε κουράγιο και δύναμη αλλά και ευθύνη για το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό από τον Πατέρα Χρυσόστομο ακολούθησε η ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Νέας Προποντίδας Μανώλη Καρρά. Ο κ. Καρράς αναφέρθηκε συνοπτικά στο έργο που υλοποιήθηκε και υλοποιείται στη Δημοτική Ενότητα Τρίγλιας (ενώ παράλληλα αυτό προβάλλονταν και σε οθόνη).

Επίσης, κάλεσε τους Δημότες να στηρίξουν και πάλι την προσπάθεια αυτή και να δώσουν στο συνδυασμό του την εντολή να ολοκληρώσει όλα όσα έχει δεσμευτεί.

Ο κ. Καρράς κλείνοντας τόνισε:

«Μαζί συνεχίζουμε… στο νέο προσκλητήριο νίκης για τη νέα 4ετία, για νέες κατακτήσεις, για να πάμε το Δήμο μας ακόμα ψηλότερα. Για να γίνει η Νέα Προποντίδα Δήμος Σύγχρονος, Ισχυρός, Πρωτοπόρος, Αναπτυξιακός».