Εντός των επόμενων ημερών η υπογραφή για την κατασκευή γηπέδων 5Χ5 στο Λάκκωμα και στη Γωνιά

Εντός των επόμενων ημερών η υπογραφή για την κατασκευή γηπέδων 5Χ5 στο Λάκκωμα και στη Γωνιά

Εντός των επομένων ημερών αναμένεται – μετά από σχετική πρόσκληση του Δήμου Ν. Προποντίδας- να υπογραφεί η σύμβαση με τον εργολάβο για την κατασκευή δύο γηπέδων -5Χ5-, το ένα στην κοινότητα Λακκώματος (Ο.Τ. 47, αρ. οικ. 378) και το άλλο στον οικισμό Ν. Γωνιάς (Ο.Τ. 32). Το καθένα έχει κόστος 148.350 € και θα κατασκευασθεί με ιδίους πόρους.

Το κάθε έργο περιλαμβάνει πέρα από την κατασκευή του γηπέδου, κατασκευή περίφραξης και υπόβασης του αγωνιστικού χώρου, διάστρωση με συνθετικό χλοοτάπητα και τοποθέτηση  τερμάτων. Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση φωτισμού του γηπέδου θα γίνει με προβολείς τεχνολογίας “LED”, ώστε να επιτευχθούν: μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων, μηδενισμός της ακτινοβολίας και της θερμότητας, καθώς και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Επιπλέον, θα διασφαλίζεται η απρόσκοπτη είσοδος των ΑΜΕΑ τόσο στην κεντρική είσοδο όσο και στον αγωνιστικό χώρο.

“Η προσφορά του αθλητισμού είναι σημαντική και ποικιλότροπη. Προσφέρει υγεία, συναισθηματικά οφέλη, κοινωνικοποιεί και προωθεί αξίες, όπως την αγωνιστικότητα και την πειθαρχία. Τα δύο αυτά γήπεδα είναι σίγουρο ότι θα προσφέρουν ευκαιρίες άθλησης και αναψυχής, γι’ αυτό και στοχεύουμε στην κατασκευή ανάλογων έργων και σε άλλες περιοχές του Δήμου” δήλωσε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.